listové těsto
kečup/protlak + koření (bazalka či koření na pizzu..)
paprika (žlutá a/nebo červená)
šunka a/nebo salám
párek a/nebo anglická slanina
(já můžu jenom kozí) sýr
vejce
Nepsala jsem množství, protože záleží, jak velkou pizzu budete dělat. Listové těsto rozválíme a dáme na plech (či koupíme již rozválené) a dáme ho péct (na sucho, bez obložení) do trouby na 150 stupňů Celsia po dobu 30 minut. Jakmile je těsto hotové, tak ho potřeme kečupem/protlakem s kořením, na to dáme na nudličky nakrájenou šunku a/nebo kolečka salámu, pak na kostičky nakrájený (kozí) sýr a papriku, na kolečka nakrájené párky a/nebo plátky/kousky slaniny a celé to na závěr zalijeme rozšlehaným vejcem. Dáme péct opět na 150 stupňů Celsia na 15 minut.