Už nevím, kdy se mi tento sen zdál, tak dám třeba rok 2012 (myslím, že se mi to zdálo kolem toho roku). Běžně jsem v té době zaspávala do práce (nevzbudila jsem se na zvonění budíku, protože se mi nechtělo vstávat):

Jako vždy jsem se vzbudila někdy pozdě - otevřela jsem oči, sedla jsem si na posteli, koukám skrz okno a venku praží Sluníčko (takhle jsem se běžně budila mezi 9-10 hod, kdy Slunko svítilo a to mě probudilo). Řekla jsem si "néé, takhle to nechci, tentokrát nechci zaspat" (už to bylo divné, protože běžně mi zaspání nevadilo). Řekla jsem si to nějak vnitřně, jinak, než když si něco emocionálně občas říkám - bylo to víc upřímné, od srdce, vycházelo to z vnitřku. Poté, co jsem si toto řekla, jsem naštvaně zalehla do postele, zachumlala jsem se pod peřinu, a spala jsem dál! (stejně už jsem zaspala, nedalo se nic dělat, tak co - ale přesto jsem to udělala také opět z vnitřního popudu, že třeba usnu, vzbudím se, a všechno bude v pořádku.. nemělo to moc logické vysvětlení takovéto chování) Doopravdy jsem znovu tvrdě usnula, a když jsem se vzbudila, tak bylo venku ještě šero a tma! V úžasu koukám na mobil a bylo něco před pátou ráno! (a byl ten samý den - neprospala jsem celý den a noc, to ne :D)

Takže, když jsem se vzbudila poprvé, nekoukala jsem se na čas, ale podle rozjetého Sluníčka bylo určitě víc než 4:30-5:00 hodin. Jediné vysvětlení by bylo, že to, jak jsem prvně vstala a sedla jsem si na posteli, byl jenom sen. Jenže já vím, že jsem se vzbudila doopravdy, a že jsem se pak nějak "posunula" v čase na základě své vůle, že tentokrát do práce nezaspím.

Toto nebyl vlastně sen (asi). Ale jednou (už nevím, který rok to bylo - asi kolem 2013) se mi zdál sen, že se do této reality snaží dostat (skrz nějaký portál který si vytvoří/otevřou) zlí mimozemšťané. V tom snu to začalo tak, že byla několik dní mlha a pršelo. Postupně bylo ošklivé a až nepřirozeně pošmourné počasí stále víc, až se vibrace snížili natolik, že mimozemšťané mohli projít. Nikdo nevěděl, jak vypadají, protože se usídlili na "vrcholku pyramidy" (pyramidové řízení světa tu máme a bytosti na nejvyšších stupních nikdo moc nevidí). Mimozemšťané jako první udělali to, že vyvraždili všechny muže v produktivním věku a nechali pouze staré, psychicky a fyzicky slabé či drogově závislé, u kterých předpokládali, že se nezmůžou na odpor a boj. Pak začali pouštět na ulicích techno, protože to byla po celou dobu jejich hudba. 80% holek se přidalo na stranu mimozemšťanů, 10% to bylo asi jedno a 10% bylo proti. Ty holky, které byly proti, se posunuly na společenském žebříčku úplně dolů, a byly "spodina". Holky, které byly s mimozemšťanama, mohly svou myslí ovládat elektroniku (např. výtah). Holky, které byly proti mimozemšťanům, mohly ovládat přírodu (rostliny, zvířata). Ve městech neměly proti holkám se schopností ovládat elektroniku žádnou šanci. Nedalo se s tím nic dělat, i když jsem nakonec přišla na řešení v tom snu (založila jsem tajný odboj a po letech bych snad i vyhrála).

Zajímavé na snech o mimozemšťanech bylo, že se mi zdály podobné sny opakovaně a já jsem vždy přišla na řešení, aby mimozemšťani nevyhráli, ale byli poraženi. A v dalším snu vždy mimozemšťani změnili taktiku tak, aby vyloučili to, co už jsem měla "zmáknutý" v minulých snech - pokud by tito mimozemšťani existovali, tak bych si myslela, že na mě testují svůj postup (testují, jestli když udělají invazi, bude trvalá a nebo to nebude mít úspěch, a tak musí počkat či změnit taktiku). Naštěstí jsem ale všechny jejich výzvy vyřešila a zatím žádná invaze nepřišla.

O tomto druhém snu jsem ale psala proto, že se mi zdálo, že při "střetu realit" se snížily vibrace na nějakém místě (kam chtěli přijít) a díky tomu bylo pošmourné počasí a pršelo. A když jsem se z tohoto snu probudila, tak bylo brzo ráno, a bylo pošmourné počasí, přesně jak v tom snu. Bylo zataženo a všude byla mlha. A tenkrát po probuzení jsem si řekla, že tam, kde jsem já, mimozemšťani nepřijdou, protože jim to nedovolím. Zavřela jsem oči a soustředila jsem se na myšlenky, při kterých jsem posouvala realitu na něco lepšího. To trvalo cca 3-10 minut a když jsem otevřela oči, tak po husté mlze venku ani stopy, místo toho byla krásně modrá obloha a svítilo sluníčko, a nedaleko zpíval pták. Tedy buď jsem usnula a celý myšlenkový proces trval déle (to vím, že ne a že to bylo max 10 minut) nebo jsem vychytala okamžik rozednění (ale že by během necelých 10 minut hustá mlha úplně zmizela, stejně jako mraky a chlad? Možné to při rozednění asi je, ale moc se mi to nezdá) a nebo jsem ovlivnila realitu (to se mi taky moc nezdálo, protože to šlo lehce, ale z možných vysvětlení vypadalo toto nejreálněji).


O invazi mimozemšťanů se mi začaly zdát sny kolem roku 2010. Probíhalo to vždy podobně. Věděla jsem o invazi asi den dopředu (měla jsem jen jeden den náskok) a vždy jsem se rozhodla, že nebudu utíkat, i když mám náskok, ale že zůstanu na místě svého bydliště, kde jsem zvyklá. Pocitově to bylo v červnu a mimozemšťani vždy vyslali černé mateřské lodě, ze kterých byly vypuštěny tanky opatřené antigravitační technologií (na malé vzdálenosti mohly letět/vznášet se a např. tak "přeskočit" překážku). Ty létající lodě i tanky řídili lidé v černých uniformách pracující pro mimozemšťany. Mimozemšťany nikdo neviděl, a přesto ve snu každý věděl, že za tím stojí oni (že to nejsou pouze lidé toužící po moci nebo válce). Po této fázi, kdy mimozemské lodě a další technologie přiletěly, museli lidé dál chodit do práce, ale rozdíl byl v tom, že všude létaly drony, které dělaly namátkové kontroly obyvatel (museli jste jim např. ukázat občanku nebo otevřít okno do bytu, aby mohly vletět dovnitř a snímat, co tam máte) a dále byly co pár ulic rozestavěné černé dodávky, u kterých se musel každý, kdo šel tou cestou do práce, hlásit (uvnitř byli vojáci a měli seznam kdo tam má v kolik hodin projít, taky se jim ukázala občanka a asi si vás někde odškrtli).

V těch snech v roce 2010 to bylo vždy tak, že mě měli vytipovanou a hned po invazi na mě poslali výše postaveného "managera" v černém autě, který mě zabil (vypadal vlastně jako agent v matrixu - černé auto, černé brýle, černý oblek..). Vylepšovala jsem si plán kde se schovat, ale vždy mě našel. Až pak jednou mě v těch snech vzali na soukromý výzkum - udělali mi byt se skleněnými zdmi a kamerami v rohu místností, abych tam žila se svým klukem a aby nás mohli pozorovat (zkoumali, co to je láska). V tom výzkumném snu jsem se dostala k mimozemšťanům blízko, takže jsem je viděla, a byli to reptiliáni. Od té doby (po tomto snu ve skleněném bytě) mě už přestali zabíjet a nechali mě dál žít s normálníma lidma v těch snech a proto vím, co bylo dál (ty drony, ohlašovací dodávky, povinné chození do práce). Do roku cca 2012 byla jejich taktika stále stejná, pak se mi ty sny zdát přestaly, a od roku 2013 už měnili taktiku a zkoušeli si ve snu "nanečisto", jak na ně lidi budou reagovat (když se budou prezentovat jako bohové, nebo když dají lidem, kteří přejdou na jejich stranu, moc ovládat telepaticky techniku a takto si lidi "podplatí", nebo když zabijou bojeschopné muže atd.). Nic jim ale nezabralo, člověk nechce být zotročen.